FOÇA’DA SİVAS OLAYLARI ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ - 2 Temmuz 2018

FOÇA’DA SİVAS OLAYLARI ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

2 Temmuz 1993 yılında Sivas’ta bulunan Madımak Otel’de ölen sanatçı ve vatandaşlar Foça’da düzenlenen etkinlikle anılacaklar.
Foça Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Foça Şubesi ve Alevi Kültür Dernekleri Foça Şubesince
2 Temmuz 2018 Pazartesi günü ‘Sivas Olayları anma programı düzenledi.
Düzenlenen Program kapsamında söyleşi, şiir ve müzik dinletisi yapılacak.
Yazar Hüseyin Yurttaşın yöneteceği söyleşide Hidayet Karakuş ve Ali Tekin Dede katılırlarken, şiir dinletisini Yılmaz Mızrak, Müzik dinletisini ise Cengiz Onur yapacaklar.
Sivas Olayları anma programı, 2 Temmuz 2018 Pazartesi günü, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde saat 20.30’da başlayacak.
Yeni Foça’dan katılmak isteyenler için saat 20.00’de Karadut Kafe önünden, ayrıca Bağarası’ndan karılmak isteyenler için ise saat 20.00’de Pazar yerinden araç kaldırılacaktır.