FOÇA ZABITASI’NIN PAZAR YERİ DENETİMLERİ - 11 Ağustos 2015

FOÇA ZABITASI’NIN PAZAR YERİ DENETİMLERİ

Foça Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Foça ve mahallerinde kurulan Pazar yerlerinde denetimler yapıyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazar yerlerindeki fiyat etiketlerini ve tartı aletlerini kontrol ediyor; vatandaşlardan gelen talep ve istekleri de değerlendiriyor.

Pazar denetimlerini özellikle yaz aylarında daha sıklaştırdıklarını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Foça pazarı, bölgede bir marka. Salı günleri civar ilçelerden pazarımıza alışveriş yapmak için gelen misafirlerimiz var. Pazar esnafının yasalara uygun hareket etmesi, Foça’da yaşayan ve misafir olarak gelen vatandaşların sağlıklı ve taze gıda  almalarını sağlamak için yaptığımız denetlemelerimiz, aralıksız devam edecek” diyor.

11.08.2015                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu