CUMHURİYET BAYRAMI PROGRAMI, ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI - 28 Ekim 2017

CUMHURİYET BAYRAMI PROGRAMI, ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI

Foça’da, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. Yıldönümü kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma töreniyle başladı.

Çelenk sunma törenine; Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Garnizon Komutanı ve Amfibi Grup Görev Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, sivil ve askeri erkân, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler, Foça Belediyespor Kulübü sporcuları ve antrenörleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na; Foça Kaymakamlığı, Foça Garnizon Komutanlığı ve Foça Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Törene katılanlar, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı hep birlikte büyük coşkuyla seslendirdi.

‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ kapsamında bugün ve yarın kutlama etkinlikleri gerçekleştirilecek.

28 Ekim Cumartesi günü akşamı, Foça Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Bağarası Çok Amaçlı Salon’da; ‘Atatürk’ün Sevdiği Türküler’ Konseri verecek. Şef Atabey Aydın yönetimindeki konser, saat 20.00’de başlayacak.

29 Ekim Pazar günü, saat 10.00’da, Foça Kaymakamlık Binası’nda tebrikat töreni ve saat 11.00’de Foça Belediyesi 11 Eylül Nihat Hüsenay Stadı’nda kutlama programı gerçekleştirilecek.

Cumhuriyetin 94’üncü yılı kutlamalarının coşkusu, Foça Belediyesi’nce düzenlenen Fener Alayı ve ‘‘Özgür Kıyat’’ konseriyle sürecek. 29 Ekim Pazar günü, saat 19.30’da başlayacak olan Fener Alayı, Kavala Kafe’den Demokrasi Meydanı’na ulaşacak. Ardından, saat 20.00’de Demokrasi Meydanı’nda, sevilen sanatçı Özgür Kıyat, Cumhuriyet Bayramı sevincine büyük coşku katacak.