TÜRK KIZILAYI FOÇA ŞUBESİ’NDEN ‘KIZILAY HAFTASI’ ZİYARETİ - 5 Kasım 2017

Türk Kızılayı Foça Şubesi, Kızılay Haftası dolayısıyla Foça Belediye Başkanlığını ziyaret etti…

TÜRK KIZILAYI FOÇA ŞUBESİ’NDEN ‘KIZILAY HAFTASI’ ZİYARETİ

Türk Kızılayı Foça Şubesi, 29 Ekim-4 Kasım tarihlerinde kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla, mülki amirleri ziyaretleri kapsamında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti.

Türk Kızılayı Foça Şubesi Başkanı Muharrem Yeşilkaya, Kadın Kolları Başkanı Selma Sabancı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verip, sağladığı desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Özverili çalışmaları için Türk Kızılayı Foça Şubesi’ne teşekkür eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘‘Türk Kızılayımız, insan ayrımı gözetmeyen ve evrensel anlamda faaliyet gösteren çok kıymetli bir yardım kuruluşumuzdur. Yürüttüğü insani yardım faaliyetlerini büyük bir takdirle takip ediyoruz. Çalışmaları için kendilerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Foça Belediyesi olarak, Türk Kızılayı Foça Şubemizin yanında olmayı sürdüreceğiz’’ dedi.