GERENKÖY’DE HALK TOPLANTISI - 7 Kasım 2017

Gerenköy’de Halk Toplantısı yapıldı…

GERENKÖY’DE HALK TOPLANTISI

Foça Kaymakamlığı’nca düzenlenen halk toplantıları, Gerenköy’de gerçekleşen toplantıyla devam etti.

Foça Kaymakamı Ali Çetin’in yönetimindeki Halk Toplantısına, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediyesi Meclis Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları Bürokratları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Gerenköylüler, yaklaşık bir saat süren toplantıda; tarım alanlarının ihtiyaçları, karayollarının güvenliği ve asayiş konularında dilek ve şikâyetlerini dile getirip, yetkililerden bilgi aldı.

Foça Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Gökhan Demirağ, halen yapımı süren Gerenköy Çok Amaç Salon’un; meydan, kafeterya ve gençlik merkezinden oluşan yapısıyla önemli bir aktivite alanı olarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.