KINIK BELEDİYESPOR 1 - FOÇA BELEDİYESPOR 1 - 11 Aralık 2017

KINIK BELEDİYESPOR 1 - FOÇA BELEDİYESPOR 1

Kınık Belediyespor ve Foça Belediyespor futbol takımları arasında oynanan Süper Amatör Lig 11. Hafta mücadelesi, 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

*Maçın özet görüntüleri: https://youtu.be/AGodejXsVMY

İlk yarısı golsüz geçilen maçta, yağmur ve sert esen rüzgâr, maç öncesi hazırlıklarını ve ilk 30 dakikalık bölümdeki oyunu bir hayli güçleştirdi. 62. dakikada 1-0 öne geçip avantaj yakalayan ve son 27 dakikayı 9 kişi oynamak zorunda kalan Foça, bitime 1 dakika kala gol yemese, oyunu galibiyetle tamamlayacaktı.

Maçta önemli dakikalar:
Dk.41 - Kınık, gole çok yaklaştı. Kaptan Eser Kasal’ın kullandığı serbest vuruşta Foça kalesinin üst direğine çarpan top, golle sonuçlanmadı.
Dk.60 - Kınık’tan Ferhat Yılmaz, 60.dakikada Foça’dan Ahmet Dolapçı’ya yaptığı faul sonrasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kınık, kalan 39 dakikayı 10 kişiyle tamamladı.
Dk.62 - Foça, Emre Demirbaş’ın şık golüyle 1-0 öne geçip, galibiyet için avantaj yakaladı.
Dk.72 - Saha içerisinde birçok gerginlik yaşandı; Foça’dan Ahmet Dolapçı, Muhammed Şamil Günay’a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü ancak yardımcı hakemin uyarısıyla kartın rengi kırmızı olarak değişti. Saha kenarında ısınma hareketleri yapan Kınıklı yedek oyuncu, Ahmet Dolapçı’ya sahadan çabuk çıkması için müdahalesi edince kırmızı kart gördü. Kargaşanın ardından Foça Belediyesporlu Emre Demirbaş, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Foça, kalan 27 dakikayı 9 kişiyle tamamladı.
Dk.90+8’te Murat Karşit, Kınık’ın beraberlik golünü attı. Bitime 1 dakika kala, Mehmet Emin Anış, sağ kanattan Foça ceza sahasına ortaladı. Foça’dan Oğuz Acar’la birlikte yükselen Murat Karşit’e çarpan top, Foça ağlarına gitti.

Foça Belediye Spor gelecek maçında, 16 Aralık 2017 Cumartesi günü, Bornova 1881 Spor’la karşılaşacak. Bağarası 80. Yıl Sahası’nda oynanacak olan maç, saat 13.00’de başlayacak. Bu maç aynı zamanda Foça Belediyespor adına sezonun ilk devresinin son maçı olacak.

KINIK BELEDİYESPOR 1 - FOÇA BELEDİYESPOR 1
Stad:
Kınık Şehir Stadyumu - Tarih: 10 Aralık 2017, Pazar - Başlama Saati: 13.00
Hakemler: Rafet Can Düşmezkalender, Süleyman Tüzün, Nazmihan Öterbülbül
Kınık Belediyespor: Mehmet Balcı, Samet Elibol, Serdar Serin(Dk.87 Adnan Paydaş), Ferhat Yılmaz, Mehmet Emin Anış, Gökhan Seven, Ali Şahin, Muhammed Şamil Günay, Salih Çınarlı(Dk.66 Murat Karşit), Eser Kasal(K)(Dk.63 Halil Türkel), Emre Ocak - Teknik Direktör: Arif Bayar
Foça Belediyespor: Fehmi Kızılata, Oğuz Acar, Serkan Tanrıseven(K), Zübeyir Özcan, Emrah Yılmaz, Ahmet Dolapçı, Koray Kadan(Dk.85 Alihan Er), Tuğcan Güngör(Dk.63 Sinan Cındık-Dk.90+7 Erdinç Turan), Harrison Ngufor Ambe Peterson, Emre Demirbaş, Erkan Akbal Antrenör: Güven Beyit
Sarı Kartlar: Dk.35 Salih Çınarlı, Dk.60 Ali Şahin, Dk.90+4 Muhammed Şamil Günay, Dk.90+9 Mehmet Emin Anış (Kınık) - Dk.39 Emre Demirbaş, Dk.63 Tuğcan Güngör (Foça)
Kırmızı Kartlar: Dk.60 Ferhat Yılmaz, DK.72 #? ‘yedek oyuncu’ (Kınık) - Dk.72 Ahmet Dolapçı, Dk.72 Emre Demirbaş (Foça)
Goller: Dk.90+8 Murat Karşit (Kınık) - Dk.62 Emre Demirbaş (Foça)