‘FOÇA BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’ YAPILACAK - 26 Aralık 2017

‘FOÇA BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’ YAPILACAK

27 Aralık 2017 Çarşamba Günü Foça Büyü Atatürk Koşusu yapılacak. Bu yıl ilk defa Foça Büyük Atatürk Koşusu’nda vatandaşlar da koşacak.

Türkiye’nin atletizm klasiklerinden olan Büyük Atatürk Koşusu, 27 Aralık 2017 Çarşamba günü yapılacak.
Foça Kaymakamlığı, Foça Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Büyük Atatürk Koşusu, Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele döneminde Ankara’ya gelişinin yıl dönümü anısına koşulacak.
Foça Büyük Atatürk Koşusu’nun 82.’si 27 Aralık 2017 Çarşamba günü koşulacak.
Yarış, Foça Jandarma Komando Okulu önünden başlayacak ve 11 Eylül Reha Midilli Spor Salonunda son bulacak.
Saat 10.00’da başlayacak Foça Büyük Atatürk Koşusu’nda öğrencilerin ardından bu yıl ilk defa vatandaşlar da katılacak. Halk koşusuna katılmak isteyen 18 yaş üstü bay ve bayan sporcular, kimlik Kartı ve sağlık raporları ile 27 Aralık 2017 Çarşamba günü sabah saat 09.00’dan itibaren 11 Eylül Reha Midilli Spor Salonunda kurulacak olan kayıt masalarına başvurabilecekler.