FOÇALI GENÇLER, ATATÜRK İÇİN KOŞTU - 27 Aralık 2017

Foça’da düzenlenen ‘Büyük Atatürk Koşusu’na, 207 öğrenci katıldı…

FOÇALI GENÇLER, ATATÜRK İÇİN KOŞTU

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele döneminde Ankara’ya gelişinin yıldönümü anısına yurt genelinde gerçekleşen ‘Büyük Atatürk Koşusu’, 27 Aralık Çarşamba günü Foça’da da yapıldı.

Türkiye’nin atletizm klasiklerinden olan Büyük Atatürk Koşusu için, Foça 11 Eylül Reha Midilli Spor Salonu’nda madalya töreni düzenlendi.

Törene, Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emre Şahin, İlçe Halk Eğitim Müdürü Kemal Bulut, AK Parti Foça İlçe Başkanı Av. Kadir Özgirgin, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Foça Kaymakamlığı, Foça Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Büyük Atatürk Koşusu; İlçe Jandarma Komando Okulu önünden başlayıp, 11 Eylül Reha Midilli Spor Salonu’nda sona erdi.

Gençlerin 2 km., Yıldızları 1,5 km. ve küçüklerin 1 km.’lik mesafelerde koştuğu yarışlarda; Küçük Kız ferdi 1.’si Berfin Özeler (Bağarası Cemil Midilli Ortaokulu), Küçük Kız takım 1.’si Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulu, Küçük Erkek ferdi 1.’si Koray Yılmaz (Yeni Bağarası Şehit Yarbay Mesut Kuru Ortaokulu), Küçük Erkek takım 1.’si Yeni Bağarası Şehit Yarbay Mesut Kuru Ortaokulu, Yıldız Kız ferdi 1.’si Bensu Dinner (Reha Necla Midilli Ortaokulu), Yıldız Kız takım 1.’si Reha Necla Midilli Ortaokulu, Yıldız Erkek ferdi 1.’si Mustafa Şükrü Baş (Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulu), Yıldız Erkek takım 1.’si  Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulu, Genç Kızlar ferdi 1.’si Makbule Doğancalı (Reha Midilli Anadolu Lisesi), Genç Kızlar takım 1.’si Reha Midilli Anadolu Lisesi, Genç Erkekler ferdi 1.’si Can Ulusoy (Reha Midilli Anadolu Lisesi) ve Genç Erkekler takım 1.’si Yeni Foça Spor Okulu, oldu.