FOÇA TERMİNALİ AÇILIYOR - 6 Nisan 2018

FOÇA TERMİNALİ AÇILIYOR

Foça'nın ulaşım ve turizm sektörlerini canlandıracak Foça Terminal binası ve Gerenköy mimari yapısına uygun şekilde inşa edilen çok amaçlı salon açılıyor.
Foça’nın İzmir yönünden girişinde bulunan tarihi Yel Değirmenleri’nin hemen altında inşa edilen terminal ve Gerenköy’de yöre halkının önemli ihtiyaçlarını karşılayacak Çok Amaçlı Salon açılışı 7 Nisan 2018 tarihinde yapılacak.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan açılışlar Gerenköy Çok Amaçlı Salon saat 11.00’de, Foça İlçe Terminali ise Saat 11.45’de yapılacak.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ilçeye yaptığı yatırım ve katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. İlçemiz için önemli olan bu iki eserin açılışına tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.
Törenlere katılmak isteyenler için Foça Garaj Önünden saat 10.00’da, Yeni Foça’dan katılmak isteyenler için Karadut Kafe önünden yine saat 10.00’da araç kaldırılacaktır.