FOÇA’DA GELENEKSEL KİTAP ŞENLİĞİ - 31 Mayıs 2018

Geleneksel Kitap Şenliği kapsamında, Foça Demokrasi Meydanı’nda 4000 adet kitap ücretsiz dağıtılacak…

FOÇA’DA GELENEKSEL KİTAP ŞENLİĞİ

Foça Kitap Kulübü tarafından Foça Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Kitap Şenliği, bu yıl 8’inci kez düzenleniyor. “Okuyalım, Paylaşalım!” sloganıyla gelenekselleşen Kitap Şenliği’nde, 4000 adet kitap, 2 Haziran Cumartesi günü kitapseverlere dağıtılacak.

Kitap okumanın çok değerli ve faydalı olduğuna değinen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Kitap Kulübü’ne Foça Belediyesi’nin desteklerinin süreceğini belirtti. Başkan Demirağ, ‘‘Foça Kitap Kulübümüzle birlikte bu yıl 8’incisini düzenlediğimiz Geleneksel Kitap Şenliğimize, tüm halkımızı davet ediyoruz’’dedi.

2 Haziran 2018 Cumartesi günü, 11.00-18.00 saatleri arasında Foça Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşecek Kitap Şenliği’nde, Foça Belediyesi Gençlik Orkestrası da mini konser sunacak.