‘HİKAYE-İ KAYMAKAM’ FOÇA’DA - 31 Temmuz 2018

‘HİKAYE-İ KAYMAKAM’ FOÇA’DA

Foça Belediyesi’nin katkılarıyla, Tiyatro Balans oyuncularının sergileyeceği ‘Hikaye-i Kaymakam’ Foçalılarla buluşacak.
‘Hikaye-i Kaymakam’ Beş Kapılar Kalesinde, 3 Ağustos 2018 Cuma Günü saat 21.00’de izleyici ile buluşacak.
Haluk Işık’ın kaleme aldığı ve Metin Karaman’ın yönettiği ‘Hikaye-i Kaymakam’ isimli müzikli tiyatro oyunu Foça Belediyesi’nin katkılarıyla sahnelenecek.
Kaymakamların hayatlarından kesitler sunarak izleyiciyi zaman zaman hüzünlendirecek zaman zaman güldürecek olan ‘Hikaye-i Kaymakam’ isimli oyun 3 Ağustos 2018 Cuma günü saat 21.00’de Beş Kapılar Kalesinde izleyici ile buluşacak.
Foça Belediyesinin katkılarıyla ücretsiz olarak sergilenecek 'Hikaye-i Kaymakam' isimli oyunu Yeni Foça’dan izlemek isteyenler için Karadut Kafe önünden saat 20.00’de araç kaldırılacaktır.