FOÇA, ‘‘ZAFER BAYRAMI’’NI KUTLADI - 31 Ağustos 2018

FOÇA, ‘‘ZAFER BAYRAMI’’NI KUTLADI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96.Yıldönümü dolayısıyla Foça’da düzenlenen Fener Alayı ve Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Konseri, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Fener Alayı’nda yürüyen yüzlerce vatandaş, ellerinde taşıdıkları meşalelerle geceyi aydınlatırken, Foça Jandarma Komando Okul ve Eğitim Merkez Komutanlığı Bandosu’nun çaldığı marşlara büyük coşkuyla eşlik etti.

Beşkapılar Kalesi’ndeki Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Konseri’nde, sevilen klasik şarkılar ve kahramanlık türküleri seslendirildi. İzmir Marşı ile sonlanan konser boyunca dinleyiciler, tüm eserlere coşkuyla eşlik ederek, alkışlarıyla tempo tuttu.

Foça Kaymakamı Ali Çetin, MTSAV Başkanı ve Merkez Valisi Dr. Mustafa Tamer ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Şef Ergin Kayran ve Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’na teşekkür çiçeği sundu.

Etkinliğe katılan vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘‘Bu büyük zaferi ulusumuza kazandıran Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun’’ dedi.