‘‘SAĞLIKLI YAŞAM İÇİM HAREKET’’ YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİ - 15 Ekim 2018

‘‘SAĞLIKLI YAŞAM İÇİM HAREKET’’ YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİ

Foça İlçe Sağlık Müdürlüğü Yürüyüş Etkinliğinde Buluşalım
Kronik hastalıklara zemin hazırlayarak bireylerin sağlığını olumsuz etkileyen obezitenin görülme sıklığı dünyada ve ülkemizde giderek artmaktadır. Obezite ile mücadele etmek ve fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak amacıyla Türkiye Halk Sağlığı Kurumu’nun ‘‘Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’’ kapsamında Foça Kaymakamlığı, Foça Toplum Sağlığı Merkezi koordinasyonunda, Foça Belediyesi ve diğer kamu kurum ve kuruluşları işbirliği ile yürüyüş etkinliği yapılacaktır.

Sağlıklı Yaşamak İçin Birlikte Yürüyelim
Etkinliğimiz, 17 Ekim 2018 Çarşamba günü: 13.30-15.30 saatleri arasında Foça Belediyesi önünde Demokrasi Meydanı’nda toplanma sonrası Reha Midilli Caddesi ve 175 Sokak boyunca yürüyerek Mersinaki Caddesi’nden karşıya geçiyoruz. Patika yolu takip ederek, Yel Değirmenlerinde, Foça Kazı Kurulu Başkanlığı’ndan Arkeolog Murat Öğren ile Serkan Ülbeyi’nin ‘Foça Tarihi ve Arkeolojisi’ sunumu ile dinleniyoruz. İkramlar sonrası aynı güzergâhtan dönerek başladığımız yerde bitiriyoruz.

Tüm halkımızı etkinliğimize bekliyoruz
Yürüyüşe katılırken;
Yürüyüş için konforlu, sıkı olmayan, rahat hareket etmenizi engellemeyecek spor giysiler ve spor ayakkabı tercih edilmelidir. Çoraplar rahat ve terlemeyi önleyen ayağın havalanmasını sağlayacak özellikte malzemeden yapılmış olmalıdır.

Yürüyüş Buluşma Noktası: Foça Demokrasi (Belediye) Meydanı - Saat: 13.30
İletişim: 0(232) 812 1129