BAŞKAN DEMİRAĞ’DAN OKUL KOMUTANLARINA ZİYARET - 12 Aralık 2018

BAŞKAN DEMİRAĞ’DAN OKUL KOMUTANLARINA ZİYARET

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Jandarma Albay Mehmet Yiğit ve Jandarma Kurmay Albay İbrahim Aydın’ı makamlarında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Jandarma Komando Okul Komutanı Jandarma Albay Mehmet Yiğit’i ve Yeni Foça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekatı Okul Komutanı Jandarma Kurmay Albay İbrahim Aydın’ı makamlarında ziyaret etti.
Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerden sonra Başkan Demirağ, anı defterini de imzaladı.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Foça’mızda aldıkları eğitimlerden sonra iç ve dış tehditlere karşı yurt içinde ve yurt dışında üstün bir özveri ile çalışan silahlı kuvvetlerimizin her kademesinde görevli olan askerlerimize şükran borçluyuz. Komutanlarımız nezdinde tüm silahlı kuvvetler mensuplarına başarılar diliyorum” dedi.