SULUBOYA RESİM SEVİNCİ - 20 Ocak 2019

SULUBOYA RESİM SEVİNCİ

Foça’da yaşayan sanatseverler, ‘Nurşen Özacar Yurttaş ve Gülşen Akıcı; Suluboya Resim Sergisi’ni beğeniyle izledi.

Resmin, en güzel sanatsal ifade biçimlerinden bir tanesi olduğunu belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; Nurşen Özacar Yurttaş ve Gülşen Akıcı’yı tebrik etti.
Başkan Demirağ, ‘‘Değerli sanatçılarımız, Sayın Gülşen Akıcı’ya ve Sayın Nurşen Özacar Yurttaş’a, böyle güzel bir sergiyi ilçemizde sundukları için çok teşekkür ediyorum’’dedi.

Sergi açılışına, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri, Foça-Kozbeyli’li sevilen Şair-Yazar ve Sanatçı Nurşen Özacar Yurttaş’ın eşi Hüseyin Yurttaş ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’ndeki eserler, 26 Ocak 2019 Cumartesi gününe dek sergilenmeye devam edecek.