TATİL HEDİYESİ ÇOCUK ŞENLİĞİ - 29 Ocak 2019

TATİL HEDİYESİ ÇOCUK ŞENLİĞİ

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği’nin ilki, Ilıpınar Köyü’nde yapıldı. Eğitim-öğretim yarıyılı tatilindeki çocuklar, iki saat süren Şenlikte çok eğlendi.

‘‘Birlikte Oynayalım’’ isimli oyunu mutlulukla izleyen çocuklar, ödüllü yarışmalar ile heyecanlandı ve sihirbazlık gösterilerini hayranlıkla izledi.

Şenlik sevincini paylaşan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; çocuklara, iyi eğlenceler ve iyi tatiller diledi.

Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği, 28 Ocak Pazartesi günü Yeni Bağarası’nda, 30 Ocak Çarşamba günü Yeni Foça’da ve 1 Şubat Cuma günü Foça’da devam edecek.

Program;

*Yeni Bağarası’nda Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği
Tarih: 28 Ocak 2019, Pazartesi - Yer: Yeni Bağarası Düğün Salonu - Saat: 14.00 (Bağarası’ndan katılmak isteyen çocuklar için, saat 13.30’da araç kaldırılacak.)

*Yeni Foça’da Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği
Tarih: 30 Ocak 2019, Çarşamba - Yer: Foça Belediyesi Yeni Foça Reha Midilli Sosyal Tesisi
Saat: 14.00 (Kozbeyli’den katılmak isteyen çocuklar için, saat 13.30’da araç kaldırılacak.)

*Foça’da Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği
Tarih: 1 Şubat 2019, Cuma - Yer: Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi