FOÇA BELEDİYESPOR 3 - CEYHAN ALTINYILDIZ SPOR 0 - 31 Ocak 2019

Ceyhan Altınyıldız Spor’u 3-0 yenen Foça Belediyespor, iki maç sonra yeniden zirveye yükseldi

FOÇA BELEDİYESPOR 3 - CEYHAN ALTINYILDIZ SPOR 0

*Maçın özet görüntüleri: https://youtu.be/vyoJSn2VhDc

Foça Belediyespor, Süper Amatör Lig Kırmızı Grup Liderini belirleyen maçı 3-0 kazanmayı başardı. Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı’nda oynanan 18. Hafta mücadelesinin ilk yarısına hızlı başlayan ev sahibi Foça, 1. devreyi 2 farklı üstünlükle tamamladı. Kaptan Erkan Akbal’ın golüyle 5. dakikada öne geçen Foça, 14. dakikada İbrahim Akanbi Rasheed’in golüyle 2-0’ı yakaladı. İki farklı geriye düşen Ceyhan Altınyıldız Spor, iki mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.

Maçın ikinci yarısında daha kontrollü oyunu benimseyen Foça’nın 3. golünü, 75. dakikada gelişen kontratakta, Muammer Güreşçi attı. Foça Kalecisi Tayfun Malatya, 53. dakikada sakatlanarak yerini Nurettin Güneş’e bıraktı.

Üç golle üç puan kazanan Foça Belediyespor, 38 puana yükselip 2 puan farkla Lider oldu.

FOÇA BELEDİYESPOR 3 - CEYHAN ALTINYILDIZ SPOR 0
Stad:Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı-Tarih:30 Ocak 2019,Çarşamba-Başlama Saati: 14.00
Hakemler: Önder Turgay Demirdak, Uğur Başdaş, Tolga Atasoy
Foça Belediyespor: Tayfun Malatya(Dk.53 Nurettin Güneş), Aytaç Gülen, Barış Geldiler, Yunus Süme, Hakan Çetinkaya, Oğuz Acar, Burak Beyit, Ayhan Işık(Dk.79 Oğuz Karademir), Muammer Güreşçi(Dk.82 Gökhan Güneş), İbrahim Akanbi Rasheed, Erkan Akbal(K)-Antrenör: Güven Beyit