BOCCİA TURNUVASINDA FOÇA RÜZGARI - 16 Eylül 2015

BOCCİA TURNUVASINDA FOÇA RÜZGARI

Gaziemir Belediyesi tarafından, 9 Eylül İzmir’in 93’üncü kurtuluş yıldönümü onuruna düzenlenen Boccia Turnuvasına katılan Foça Belediye Spor Boccia Takımı, BC3 ve BC5 kategorilerinde başarılı sonuçlar kazandı.
BC3 kategorisinde yarışan Veli Ortak, birincilik kupasını kazandı. Veli Ortak, en zorlu rakibi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Milli Sporcusu BC3 oyuncusu Evren Mutlu’yu yenerek, bir ilke imza attı.
BC5 kategorisinde yarışan Anıl Selçuk birincilik kupasını, Ayşegül Güney ikincilik kupasını, ve Hüseyin Güney dördüncülük kupası kazandı.
15-16 Eylül 2015 tarihlerinde, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda yapılan Boccia Turnuvasında, 5 takımdan gelen 50 sporcu yarıştı.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Belediye Spor adına turnuvaya katılan 13 sporcuyu ve Antrenörleri Şebnem Sezer’i kazandıkları başarılardan dolayı tebrik etti.
Yaklaşık 1,5 senedir Boccia Sporu için çalışmalar yaptıklarını ve her geçen gün gelişerek, katıldıkları turnuvalarda kazandıkları iyi derecelerle Foça’yı temsil ettiklerini belirten Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Foça Belediye Spor Kulübü Boccia Şubemiz, çalışmalarına; Foça, Yeni Foça ve Bağarası’ndan gelen 27 sporcusu ile devam ediyor. Bunun yanısıra, özellikle köylerimizde evlerinden dışarı çıkamayan bir çok engellimize ulaşıp, onları da aramıza katmak  için çalışmalar yapıyoruz. Onlara pozitif enerji vermeye ve yanlarında olmaya devam ediyoruz. Boccia sporu ile engellere Hayır! diyoruz” dedi.
Başkan Gökhan Demirağ, Boccia Turnuvasını düzenleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a ve Boccia Turnuvasına katılan tüm takım ve sporculara da teşekkür etti.

9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu Gaziemir Belediyesi Boccia Turnuvası’nda dereceye girenler:

BC 1 Kategorisi
1. Fatih Alkan Gaziemir Belediyesi