TİYATRO - ‘‘HİÇ KİMSE’’ - 7 Mart 2019

TİYATRO - ‘‘HİÇ KİMSE’’

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘‘37. Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri’’ kapsamında; Foça Belediyesi’nin desteğiyle, ‘‘Hiç kimse’’ isimli tiyatro oyunu sahnelenecektir.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde, 8 Mart 2019 Cuma günü sahnelenecek olan tiyatro gösterisi, saat 19.30’da başlayacaktır. Ücretsiz sunulan gösteriye tüm halkımız davetlidir.

*Yeni Foça'dan katılmak isteyenler için saat 18.30'da Karadut Kafe önünden araç kaldırılacaktır.

Oyunun Konusu:

Ömer Polat’ın yazıp yönettiği ‘‘Hiç Kimse’’ adlı tek kişilik tiyatro oyunu, köklerinden kopan göçmen kadınların hikâyesini ele alıyor.

Vol.5 Tiyatro’nun Bellek Üçlemesi projesinin son oyunu ‘‘Hiç Kimse’’, seyirciyi parçalanmış bir göç öyküsünün içinde gerçeği aramaya davet ediyor. İzmir seyircisinin yoğun ilgisini toplayan ‘‘Hiç Kimse’’, ilk kez Foça’da sahne alacak. Ömer Polat’ın yazıp yönettiği oyunda, kadın oyuncu Gizem Tataroğlu; nedeni belirsiz savaşların gölgesinde kalan üç göçmen kadını; Azerin, Nika, Zilal’i canlandırıyor.