DİKİLİ BELEDİYESPOR 2 - FOÇA BELEDİYESPOR 1 - 11 Mart 2019

DİKİLİ BELEDİYESPOR 2 - FOÇA BELEDİYESPOR 1

Süper Amatör Lig Kırmızı Grup 25. Hafta maçında Dikili Belediyespor, Foça Belediyespor’u 2-1 yendi. Dikili taraftarının Foça takımı oyuncularımıza, antrenörümüze ettiği küfürler ve sahaya girme teşebbüsü, centilmenliğe büyük gölge düşürdü.

*Maçın özeti: https://youtu.be/o_U1sXy8ey0

Dikili Sahası’nın cezalı olması nedeniyle Kınık Sahası’nda oynanana maçta; Dikili Belediyespor’un gollerini 71. ve 75. dakikalarda Mehmet Gürleyen, Foça Belediyespor’un golünü 90+4. dakikada Koray Kadan attı.Kırmızı Grup Şampiyonu Foça Belediyespor, son maçını gelecek hafta sonu Kemalpaşa Spor ile yapacak.

DİKİLİ BELEDİYESPOR 2 - FOÇA BELEDİYESPOR 1
Stad: Kınık Sahası - Tarih: 10 Mart 2019, Pazar - Başlama Saati: 13.00
Hakemler: Aykut Çetinkaya, Selman Kılınç, Ozan Deniz Şimşek
Dikili Belediyespor: Nahid Nasirzade, Şerif Şengül, Muhammed Ali Aksoy, Ümit Yıldız, Mert Zengin, Ebubekir Turan, Mustafa Ekinci(K)(Dk.67 Osman Bulut), Kenan Atamer, Mehmet Gürleyen(Dk.85 Ahmet Çevik), Güray Ergençiçeği, Enes Ediz(Dk.90 Ali Batuhan Irmak) - Teknik Sorumlu: Erden Yengeç