TEMAD GENEL BAŞKANLIĞI, BAŞKAN DEMİRAĞ’A ONURSAL ÜYELİK ÜNVANI VERDİ - 18 Mart 2019

TEMAD GENEL BAŞKANLIĞI, BAŞKAN DEMİRAĞ’A ONURSAL ÜYELİK ÜNVANI VERDİ

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanlığı, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a Onursal Üyelik ünvanı verdi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Foça Şubesi Başkanı Ramazan Harmandar ve yönetim kurulu üyeleri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti. TEMAD Foça İlçe Başkanı Ramazan Harmandar, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a, TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen imzalı Onursal Üyelik Beratını ve TEMAD Onursal Üyelik Kimlik Belgesini takdim etti.

TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen imzalı, 25.02.2019 tarihli Onursal Üyelik Beratı’nda; ‘‘Sayın Gökhan Demirağ; TEMAD Foça Şubemize yapmış olduğu özverili desteklerinizden dolayı, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından 20 Şubat 2019 gün ve 66 sayılı kararı ile zatıâlinize ONURSAL ÜYELİK ünvanı verilmiştir’’denildi.

Onursal Üyelik ünvanının kendisi için büyük gurur ve sevinç kaynağı olduğunu belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ne, Genel Başkan Hamza Dürgen’e, TEMAD Foça İlçe Başkanı Ramazan Harmandar’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ve şükranlarını sunduğunu ifade etti.