BAŞKAN DEMİRAĞ’A ANLAMLI ZİYARET - 20 Mart 2019

BAŞKAN DEMİRAĞ’A ANLAMLI ZİYARET

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra görev süresi dolacak olan Foça’nın 3 dönem belediye başkanlığını görevini yerine getiren Başkan Demirağ’a, Oda ve Dernek Başkanları nezaket ziyaretinde bulundu.
Türk Kızılayı Foça Şubesi, Tüketiciyi Koruma Derneği Foça Şubesi (TUKODER), Foça’yı Güzelleştirme Derneği ve Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanları ve yöneticileri, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın makam odasında gerçekleştirilen ziyarette, Oda ve Dernek başkanları, 15 yıl boyunca Sivil Toplum Kuruluşlarına yapılan destek ve katkılara teşekkür etti. Başkan ve üyeler, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a plaket verdi ve bundan sonraki yaşantısında başarılar diledi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Demirağ, “Sivil Toplum Kuruluşları demokrasimizin en önemli yapı taşlarındandır. Bu bilinçle göreve geldiğimiz günden bu güne kadar, Foça’mızı hep birlikte yönetmenin huzuru içindeyim. Hepinize ziyaretiniz için teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi.