FOÇA BELEDİYESİ ÇOCUK EVİ’NDE YENİ EĞİTİM YILI - 29 Eylül 2015

Foça Belediyesi Çocuk Evi, yeni eğitim yılına ‘Merhaba !’ dedi...

FOÇA BELEDİYESİ ÇOCUK EVİ’NDE YENİ EĞİTİM YILI

Foça Belediyesi Çocuk Evi’nin yeni eğitim-öğretim sezonu, 28 Eylül 2015 Pazartesi günü başladı. Açılış toplantısına, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, çocuk evi öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Çocuk Evi Müdürü ve Çocuk Gelişimi ve Eğitim Bilimi Uzmanı Sara Kefi, Foça Belediyesi Eğitimci Takımı olarak Belediye Başkanı Gökhan Demirağ önderliğinde; yeni bilgilerle, deneyimlerle, keşiflerle ve neşe içinde geçecek yeni eğitim dönemine hazır olduklarını belirtti.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’da konuşmasında; “Çocuk Evimize kurulduğu günden bugüne emek vermiş çok değerli belediye başkanlarımız ve çok değerli bir eğitimci takımımız var. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Okulumuzun 23’üncü yılında da, hep olduğu gibi; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerliyerek, bilimsel gelişmeleri takip ederek, sosyal aktivitelerle geliştirip ilerleyeceğimiz bir eğitim sezonu geçireceğiz. Başta, Foça Belediyesi Çocuk Evi Müdürümüz Sara Kefi’ye, öğretmenlerimize ve personelimize emekleri için çok teşekkür ediyorum.

Değerli velilerimiz, bu ilk gün çok güzel bir gün, keyifli bir gün. Yavrularımıza, hayata başlama noktasında gösterdiğiniz sabrınız ve bize olan güveniniz için sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından, 4-5-6 yaş grupları olarak oryantasyona başlayan Foça Belediyesi Çocuk Evi’nin minik öğrencileri; ‘‘anne-babaları’’ ile birlikte kendi sınıflarında, öğretmenleri Funda Erol, Emre Bilek ve Seçkin Doyran eşlğinde yaratıcı sanat etkinlikleri gerçekleştirdiler.

29.09.2015 / Foça Belediyesi Basın Bürosu