2015-2016 EĞİTİM YILI AÇILIŞ PROGRAMI YAPILDI - 29 Eylül 2015

2015-2016 EĞİTİM YILI AÇILIŞ PROGRAMI YAPILDI

2015-2016 eğitim öğretim yılı Foça Bedia Midilli İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle açıldı.
Foça Bedia Midilli İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törene Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.
Bedia Midilli İlköğretim Okulu Müdürü Ayla Bayram’ın açılış konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner’de bir konuşma yaptı.
Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge ise yaptığı konuşmasında 2015-2016 Eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve veliler açısından başarılarla dolu olmasını diledi.
Yapılan konuşmaların ardından 4. Sınıf öğrencileri, aralarına yeni katılan 1. Sınıf ve anasınıfı öğrencilerine hoş geldiniz çiçeği verdiler. Program daha sonra Bedia Midilli İlköğretim Okulu öğrencilerin halk oyunları gösterisi ile devam etti.
2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge’nin ders giriş zili çalmasıyla başladı.

29.09.2015   Foça Belediyesi Basın Bürosu