BEŞKAPILARDA 5 GECE PHOKAIA BAĞIMSIZ FİLM GÜNLERİ SONA ERDİ - 4 Ağustos 2019

BEŞKAPILARDA 5 GECE PHOKAIA BAĞIMSIZ FİLM GÜNLERİ SONA ERDİ

Foça, Beşkapılar’da 5 Gece Phokaia Bağımsız Film Günleri kapsamında 30 Temmuz -03 Ağustos tarihleri gösterimi yapılan birbirinden değerli 5 ödüllü film, filmlerin yönetmenleri ve oyuncularıyla buluşma fırsatı bulan Foça’lı vatandaşlar, sinema günlerinin adeta bir festivali havasında geçtiğini, seneye daha geniş kapsamlı bir film festivali olacağının habercisi olduğunu dile getirdi.

Beşkapılar’da 5 Gece Phokaia Bağımsız Film Günleri kapsamında gösterimi yapılan ‘’Unutma Beni İstanbul’’  filminin ardından, Filmin Artistik Direktörü’ Hüseyin Karabey, film hakkında izleyicilerle söyleşi yaptı. Moderatörlüğünü  Oyuncu Gizem Erman Soysaldı’nın yaptığı söyleşide izleyiciler, İstanbul’un  7 farklı yönetmen tarafından değerlendirildiği film hakkındaki fikirlerini sunma fırsatı buldu.

İstanbul’un kozmopolit yapısı hakkında da sohbet etme fırsatı bulan seyirciler sohbet havasında geçen söyleşinin keyfini çıkardı.

Söyleşi sonrası sahnede kalan Gizem Erman Soysaldı, Foça Belediye Başkanımız Fatih Gürbüz’e, Film Ekibi ve Foça Belediyesi çalışanlarına yapılan etkinlik ve katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.