FOÇA BELEDİYE SPOR, 3 PUAN VE MORALLE BAŞLADI - 4 Ekim 2015

FOÇA BELEDİYE SPOR, 3 PUAN VE MORALLE BAŞLADI

Foça Belediye Spor A Futbol Takımı, ilk resmi maçını kazanıp, sezona 3 puan ve moralle başladı: İzmir Büyükşehir Belediye Spor 0 - Foça Belediye Spor 1

*Maçın özet görüntüleri ve Foça Belediye Spor Teknik Sorumlusu Engin Kale ile Futbolcuları Burak Akgenç ve Melih Tezel ile yapılan röportaj:

İzmir Süper Amatör Lig A Grubu 1. Hafta mücadelesinde, İzmir Büyükşehir Belediye Spor ile deplasmanda karşılaşan Foça Belediye Spor, rakibini 1-0 yenmeyi başardı. Foça Belediye Spor’a galibiyeti getiren golü, 45. dakikada Melih Tezel attı.

Kalan zamanda, Foça Belediye Spor skor farkını arttırma, İzmir Büyükşehir Belediye Spor’da beraberliği yakalama adına yakaladıkları fırsatları golle sonuçlandıramadı.

42. dakikada İzmir Büyükşehir’den Mustafa Yanmaz ve 63. dakikada Foça’dan Erkan Akbal, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Zorlu 90 dakika boyunca bazen iyi bazen de kötü bir oyun sergileyen Foça, buna karşın kazanma direncini ortaya koydu ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Foça forvetleri kaçırdıklarıyla taraftarını üzerken, Foça kalecisi Alican Yılmaz’da, özellikle maçın 2. yarısında yaptığı başarılı kurtarışlarıyla alkışlandı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR 0 - FOÇA BELEDİYE SPOR 1
Stad: Karabağlar Yeşilyurt Sahası - Tarih: 3 Ekim 2015, Cumartesi - Başlama Saati: 15.00
Hakemler: Mehmet Lütfi Tomuş, Ahmet Kürşat Bellemiş, Ahmet Şakir Ayhan
İzmir Büyükşehir Belediye Spor: Kadircan Kapanca, Aygün Yiğit(dk.70 Hazal Aygün), Mustafa Yanmaz, Berkan Doğan, Abdullah Paydaş, Sergen Tunçel, Hejar Koç(dk.59 Adem Türk),  Abdullah Dulunder, Okan Kızılboğa(dk.74 Melih Gürkan), Abdullah Filik (K), Oğuz Tepekule – Teknik Sorumlu: Osman Şen