FOÇA’DAKİ İBADETHANELER, RAMAZAN AYI İÇİN HAZIRLANDI - 19 Haziran 2015

FOÇA’DAKİ İBADETHANELER, RAMAZAN AYI İÇİN HAZIRLANDI

Foça Belediyesi, Ramazan Ayı dolayısıyla, ilçedeki tüm ibadethanelerde temizlik gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında, iç mekan ve bahçe genel temizliği ile halı yıkama çalışmaları yapıldı. Ortak kullanım alanları cami ve mescitlerin Ramazan aylarında daha da yoğun olarak kullanıldığını ve bu nedenle de daha hijyenik olması gerektiğini vurgulayan Foça Belediye Başkanı Başkan Demirağ; “Vatandaşlarımızın daha temiz ve huzurlu bir ortamda ibadet etmelerini sağlamak için tüm ibadethanelerimizde detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştirdik. Bu vesileyle, tüm halkımızın Ramazan Ayı’nı tebrik ediyor ve bu ayın tüm İslam alemine ve ülkemize; huzur, barış, mutluluk, birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum” dedi.