SEVGİLİ AİLEM, İTFAİYE HAFTAMIZ KUTLU OLSUN - 26 Eylül 2019

SEVGİLİ AİLEM, İTFAİYE HAFTAMIZ KUTLU OLSUN

Belediye Başkanlığı görevine seçilmeden önce 9 yıl süreyle İtfaiyecilik yapan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Türk İtfaiye Teşkilatı’nın Belediyelere devrinin 96. Yılı dolayısı ile düzenlediği davete katıldı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, 25 Eylül Çarşamba günü İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na yaptığı kutlama ziyaretinin ardından, İtfaiye Haftası kapsamında düzenlenen davete katıldı.

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen programda; İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe,  Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran,  İtfaiye Daire Başkanı Murat Varlıorpak, İtfaiye teşkilatı yöneticileri, İtfaiye personeli ve aileleri ile bir araya gelen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı yapmak üzere sahneye davet edildi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Benim ailem burada. 9 yıl birlikte yaşadığım, ekmeğini yediğim İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın bendeki hakkı çok fazla. Adaylık döneminde ve Belediye Başkanlığı döneminde benim için dua eden, destek veren siz değerli meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sevgili ailem, İtfaiye Haftamız kutlu olsun.’’dedi.