FOÇA’DA GREVLİ PROTESTO - 13 Ekim 2015

Foça Belediyesi çalışanları Ankara Katliamını grevle protesto etti...

FOÇA’DA GREVLİ PROTESTO

Disk, Genel-İş, Kesk ve Tümbel-Sen’e bağlı Foça Belediyesi çalışanları, 10 Ekim’de meydana gelen Ankara Katliamını protesto etmek amacıyla grev yaptı.

Ankara’da meydana gelen bombalı terör saldırısını lanetlemek amacıyla grev yapan Foça Belediyesi çalışanlarına, Başkan Gökhan Demirağ’da destek verdi. Başkan Demirağ, “Acımız sonsuz. Bu vahşi katliamı unutmayacağız”dedi.

13 Ekim Salı günü, Foça Demokrasi Meydanı’nda toplanan grevciler adına konuşma yapan Levent Mısır, “Zor günlerden geçiyoruz. 10 Ekim 2015 tarihimize kara bir leke olarak yazılmıştır. Ankara katliamını, Disk, Genel-İş, Kesk ve Tümbel-Sen’e bağlı  Foça Belediyesi çalışanları olarak lanetliyoruz!... Yastayız, Grevdeyiz” dedi.

13.10.2015                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu