FOÇA’DAN ELAZIĞ’A DESTEK - 28 Ocak 2020

FOÇA’DAN ELAZIĞ’A DESTEK

Foça Belediyesi’nin öncülüğünde Elazığ’da meydana depremden zarar görenlere destek olmak amacıyla yardım kampanyası düzenlendi.

Demokrasi Meydanı ve kentin birçok noktasındaki toplama noktalarına ulaşan vatandaşlar; battaniye, kışlık kıyafet, bebek maması, kuru gıda ve benzeri yardımlarıyla destek verdi. Bir tır dolusu yardım malzemesi, Pazartesi günü Elazığ’a ulaştı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, 25 Ocak Cumartesi gün yapılan çalışmada, yardım malzemelerinin tasnif edilmesi ve hızlı hareket edilmesi için belediye çalışanlarını yönlendirdi.

Başkan Fatih Gürbüz; ‘‘Elazığ’da meydana gelen depremin acılarını bir nebze olsun hafifletmek için başlattığımız kampanyaya destek veren Foçalı hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Can kayıplarına yol açan doğa olaylarının yaşanmaması dileğiyle, deprem sonucu yitirdiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar; yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim. Türkiye’mize geçmiş olsun.’’dedi.