FOÇA BELEDİYE SPOR 1 - BORNOVA BELEDİYE SPOR 0 - 14 Kasım 2015

FOÇA BELEDİYE SPOR 1 - BORNOVA BELEDİYE SPOR 0

Süper Amatör Lig A Grubu 8’inci Hafta karşılaşmasında, sahasında Bornova Belediye Spor’u konuk eden Foça Belediye Spor, rakibini 1-0’la geçti.

*Maçın özet görüntüleri&Foça Belediye Spor Kulübü Genel Kaptanı Birtan İskit ve Foça Belediye Sporlu oyuncu Abdülkadir Çelikkaya ile yapılan röportaj:

Sedat Bolyurt’un 23’üncü dakikada attığı gol, Foça Belediye Spor’a 3 puanı ve galibiyeti kazandırdı. 2’inci dakikada Foça Belediye Spor’lu Tezcan Erdoğan’ın şutu direkten döndü. 28’inci dakikada Foça Kaptanı Serkan Tanrıseven, sakatlığı sebebiyle yerini Fikret Atıcı’ya bıraktı. Foça Belediye Sporlu oyuncular, maçın ikinci yarısında Bornova ceza sahasında kendilerine yapılan iki müdahale sonrasında penaltı itirazında bulundu.

Foça Belediye Spor, Bornova Belediye Spor galibiyeti sonrası puanını 14’e yükseltti. Şimdiye dek oynadığı maçlarda 4 galibiyeti, 2 beraberliği ve 2 yenilgisi bulunan Foça Belediye Spor, grup lideri Aliağa Futbol A.Ş.’nin 3 puan gerisinde 4’üncü sırada yer aldı.

Foça Belediye Spor, gelecek maçını, 22 Kasım 2015 Pazar günü Ülkü Spor ile oynayacak. Atatürk Stadı 2 No’lu Yan Saha’da oynanacak olan maç, saat: 13.00’de başlayacak.

FOÇA BELEDİYE SPOR 1 – BORNOVA BELEDİYE SPOR 0

Stad: Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı - Tarih: 14.11.2015 - Başlama Saati: 13.00

Hakemler: Mehmet Lütfi Tomuş, Eray Kankatan, Vahit Yurtalan

Foça Belediye Spor: Alican Yılmaz, Onuralp İlçayto, Serkan Tanrıseven(K)(Dk.28 Fikret Atıcı), Sedat Bolyurt, Anıl Çağrı Seçgin, Aykut Demirtaş, Abdülkadir Çelikkaya, Talip Yılmaz, Erkan Akbal(Dk.90 Can Bayır), Emre Demirbaş, Tezcan Erdoğan(Dk.49 Burak Gündoğdu) - Antrenör: Engin Kale