FOÇA BELEDİYE SPOR 1 - GÜZELTEPE SPOR 0 - 12 Aralık 2015

FOÇA BELEDİYE SPOR 1 - GÜZELTEPE SPOR 0

Foça Belediye Spor kendi evinde oynadığı maçta, Güzeltepe Spor’u tek golle yenmeyi başardı.

*Maçın özet görüntüleri:

Karşılaşmanın tek golünü, 38’inci dakikada Foça Belediye Spor adına Emre Demirbaş kaydetti. Güzeltepe Spor, 56’ıncı dakikada Anıl Çağrı Seçgin’in Eren Yaşar Erbaşı’na yaptığı faul sebebiyle penaltı kazandı. Ancak, Umut Abdullah Uçar’ın kullandığı penaltı atışını kurtaran Foça Kalecisi Alican Yılmaz, Güzeltepe Spor’un beraberlik sayısına engel oldu.

Gol pozisyonu sayısının düşük ancak mücadele dozunun hayli yüksek olduğu maç boyunca, iki dost takımın, oyuncuları ve teknik sorumluları centilmence davranışlar sergiledi.

Foça Belediye Spor’lu Sedat Bolyurt, 21’inci dakikada sakatlığı sebebiyle yerini Fikret Atıcı’ya bıraktı. 4 dakika uzatma süresi verilen maçın son saniyelerinde, Güzeltepe Spor’lu Timurhan Aktaş, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Foça Belediye Spor, 1-0 kazandığı Güzeltepe Spor maçı ile İzmir Süper Amatör Lig A Grubu’ndaki 1’inci devre maçlarını tamamlamış oldu. Foça, sezonun ilk devresinde oynadığı 12 maçta; 7 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi elde ederek, 24 puan topladı. Attığı 19 gole karşılık, kalesinde 11 gol gördü.

Foça Belediye Spor, gelecek maçını,  26 Aralık 2015 Cumartesi günü, İzmir Büyükşehir Belediye Spor ile oynayacak. Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Sahası’nda oynanacak olan maç, saat 13.00’de başlayacak.

FOÇA BELEDİYE SPOR 1 - GÜZELTEPE SPOR 0

Stad: Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı, Tarih: 12 Aralık 2015, Pazar, Başlama Saati: 15.00
Hakemler: Murat Aktuğ, Ahmet Kürşad Bellemiş, Mustafa Can İğdeli

Foça Belediye Spor: Alican Yılmaz, Onuralp İlçayto, Serkan Tanrıseven(K), Sedat Bolyurt (Dk.21 Fikret Atıcı-Dk.67 Umutcan Gülmez), Anıl Çağrı Seçgin, Aykut Demirtaş, Talip Yılmaz, Burak Akgenç(Dk.74 Can Bayır), Erkan Akbal, Emre Demirbaş, Abdülkadir Çelikkaya - Antrenör: Engin Kale