KARDEŞ TİCARET ODALARI FOÇA’YI ZİYARET ETTİ - 25 Aralık 2015

KARDEŞ TİCARET ODALARI FOÇA’YI ZİYARET ETTİ

İşbirliği protokolü imzalayıp Kardeş Oda olan, Of Ticaret ve Sanayi Odası ve Menemen Ticaret Odası’nın Başkanları ve yetkilileri, 24 Aralık Perşembe günü Foça’ya geldi.

Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, Meclis Başkanı Zühal Akyüzlü, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Gökhan Demirağ, Of Ticaret ve Sanayi Odası ve Menemen Ticaret Odası arasında işbirliği anlaşmasını varılmasından dolayı mutlu olduğunu ve işbirliğinin önemini vurguladı.

Misafir heyet, makam ziyaretinin ardından Başkan Demirağ’ın rehberliğinde kısa bir kent turu yaptı.

25.12.2015                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu