CEYHAN ALTINYILDIZ SPOR 1 - FOÇA BELEDİYE SPOR 0 - 3 Ocak 2016

CEYHAN ALTINYILDIZ SPOR 1 - FOÇA BELEDİYE SPOR 0

Ceyhan Altınyıldız Spor ile deplasmanda karşılaşan Foça Belediye Spor, sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı.

*Maçın özet görüntüleri:

İzmir Süper Amatör Lig A Grubu’ndaki mücadelesini sürdüren Foça Belediye Spor, 15’inci hafta karşılaşmasında, Ceyhan Altınyıldız Spor’a tek golle mağlup oldu.

Özellikle maçın ilk yarısında öne geçmek için fırsatlar yakalayan Foça, bu fırsatları golle sonuçlandıramadı. Uzun bir süredir, sakatlıkları dolayısıyla Melih Tezel ve Sedat Bolyurt gibi iki değerli oyuncusundan yoksun olan Foça; Ceyhan maçında da Erkan Akbal ve Anıl Çağrı Seçgin’in sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmalarının eksikliğini ve üzüntüsünü yaşadı. 73’üncü dakikada Foça Belediye Spor’lu Can Bayır, köşe atışından gelen topu talihsiz biçimde kendi ağlarına gönderince; Ceyhan Altınyıldız Spor 1-0 öne geçti. Foça Kalecisi Alican Yılmaz’ın yaptığı kurtarışlar, Ceyhan lehine skorun artmasını önledi. 4 dakika ek süre ilave edilen maçta, gülen taraf Ceyhan Altınyıldız Spor oldu.

İzmir Süper Amatör Lig A Grubu 15’inci hafta maçlarında şu sonuçlar alındı: Ceyhan Altın Yıldız Spor 1 - Foça Belediye Spor 0, Reo Atilla Spor 0 - Bornova Belediye Spor 7, Aliağa Futbol A.Ş. 5 - Ülkü Spor 0, Dikili Çandarlı Gücü 0 - Halilbeyli Spor 0, Öz Çamdibi Spor 2 - Dedebaşı Spor 0, Poyracık Bilir Altayspor 2 - Güzeltepe Spor 0

Bu sonuçlara göre puan cetvelinin 1’inci sırasında 33 puanlı Poyracık Bilir Altayspor, 2’inci sırasında 32 puanlı Ceyhan Altınyıldız Spor, 3’üncü sırasında 31 puanlı Aliağa Futbol A.Ş, 4’üncü sırasında 28 puanlı Dikili Çandarlı Gücü, 5’inci sırasında 27 puanlı Foça Belediye Spor ve 6’ıncı sırasında 23 puanlı Öz Çamdibi Spor yer aldı.

Foça Belediye Spor, gelecek maçını, 9 Ocak 2016 Cumartesi günü, lider Poyracık Bilir Altayspor ile oynayacak. Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı’nda oynanacak olan maç, saat 13.00’de başlayacak.

CEYHAN ALTINYILDIZ SPOR 1 – FOÇA BELEDİYE SPOR 0

Stad: Bayraklı Şehit Ümit Boz Sahası - 3 Ocak 2016 Pazar - Başlama Saati: 13.00

Hakemler: Deniz Can Aydın, Tuğrul Rıdvan Kavak, Berkan Şen

Ceyhan Altın Yıldız Spor: Şeref Cem Karayalçın(K), Onur İpek, Gökhan Anıl, Rıdvan Uzun, Yusuf Ziya Canbey, Fırat Baran, Çağrı Cabak, Mustafa Masum, Muharrem Fidan(Dk.61 Muammer Güreşçi), Fatih Güngör(Dk.90 Tugay Helvacı), Muhammed Gökmen Altın - Teknik Sorumlu: Cumhur Özkurt