ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN DEMİRAĞ’A ZİYARET - 18 Ocak 2016

ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN DEMİRAĞ’A ZİYARET

Foça Halim Foçalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticileri Başkan Demirağ’ı makamında ziyaret etti.
Foça Halim Foçalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sami Bilgi ziyaret hakkında yaptığı açıklamada; “Öncelikle her zaman bizlerin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.
Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Gastronomi Yemek Yarışmasına katılacağız. Başkanımızla bu konu hakkında bir ön toplantı yaptık. Biliyoruz ki daha önce olduğu gibi yine bizim yanımızda olacaklardır” dedi.
Foça Halim Foçalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sami Bilgi, Müdür Yardımcısı Rıdvan Taşkın, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmenleri Osman Yaşar ve Coşkun Coşkuner’in ziyaretinden mutlu olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise eğitime önem verdiğini belirterek, “Gençlerin eğitimi bizlerin vazgeçilmez öncelikleri arasındadır. Foça Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Foça Halim Foçalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü ve yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.