FOÇALI YILDIZ TAEKWONDOCULAR, TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK - 19 Ocak 2016

FOÇALI YILDIZ TAEKWONDOCULAR, TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK

Foça Belediye Spor’lu Taekwondocular, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda yarışacak...

Sıla Çetinkol ve Furkan Deniz Akdeniz, Isparta’da yapılacak Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Foça Belediye Spor Külübü, 16-17 Ocak 2016 tarihlerinde Gaziemir Spor Salonu’nda yapılan Milli Eğitim Yıldızlar Türkiye Şampiyonası İl Seçmelerine; Reha Necla Midilli Ortaokulu öğrencileri Sıla Çetinkol, Furkan Deniz Akdeniz, Tuğba Duran, Emre Çelik ve Ali Rıza Çelik ile katıldı.

Sıla Çetinkol 59 kiloda 2’inci, Furkan Deniz Akdeniz +65 kiloda 3’üncü ve Tuğba Duran 33 kiloda 3’üncü oldu.

Taekwondo şampiyonası, katılan öğrencilere yarış tecrübesi kazandırmanın yanı sıra, teog sınavında da ek puan almalarını sağladı.

19.01.2016                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu