BRİÇ TUTKUNLARI ONLİNE TURNUVALARDA BİR ARAYA GELDİ - 12 Haziran 2020

BRİÇ TUTKUNLARI ONLİNE TURNUVALARDA BİR ARAYA GELDİ

Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi tarafından koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle evlerinde kalan briç tutkunları için internet bağlantılı turnuvalar düzenlendi.

4-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Foça Karataş Online Briç Turnuvasına; İstanbul, İzmir, Manisa, Akhisar, Aliağa ve Foça’dan takımlar katıldı. Turnuva birincisi olan Gacı takımının (Gülgün Görün / Vedat Gönül ve Cafer Ağlamaz / Esat Sert) ve ikinci olan Peköz takımının iki oyuncusunun (Mehmet Ali Kordöv / Soner Kayabaş) Foça’dan olması Foça Belediye Spor Kulübü’nü gururlandırdı.

Foça Online Karma Takım Turnuvası, 25 Mayıs-8 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi. Birinci Fora (Banu Erenoğlu / Tayfun Uraz, M. Emin Gedikçe / Bekir Dural) İkinci Poyraz takımı (Ayla Karatekin / Birol Kora, Süreyya Bayraktutar / İsmail Mete) Üçüncü Azim takımı (Sunay Öner / Yakup Yalçın, Vedat Gönül / Zübeyir Kandıra) oldu. Bu turnuvada ortaklar ve takımlar, briç dünyasında eşine pek rastlanmadık biçimde kura ile belirlendi.