KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI - 7 Kasım 2020

Kasım ayı meclis toplantımızda önceki aylarda başladığımız deprem ve doğal afetlere karşı alınacak tedbirler konusuna devam ediyoruz. İmar, Doğal Afetler ve Deprem ve Plan Bütçe komisyonlarımızda çalışmalarımızı tamamlayıp hemen harekete geçeceğiz. Hepimizi çok derinden üzen 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremde yitirdiğimiz vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Arama-Kurtarma ve yardım çalışmalarına destek veren tüm kurumlara, herkese şükranlarımı sunuyorum. İzmir Büyükşehir Belediyemize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İtfaiye Daire Başkanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, gönüllü bağış yapan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Gerçek anlamda, İzmirli ve Foçalı olmaktan gurur duydum. Foça Belediyesi olarak biz de depremden etkilenen vatandaşlarımıza elimizden geldiğince ilk günden itibaren her gün destek olmaya devam ediyoruz. Çocukların deprem sebebiyle yaşadıkları üzüntülerini kolay atlatabilmelerini sağlamak için gönüllü eğitmenlerle masal çadırı kurduk.
Meclis üyelerimizle birlikte, pandemi döneminde çok büyük özveri gösteren ve her zaman bizlerin sağlığı için çalışan sağlık çalışanlarımıza Belediyemiz tarifelerinde indirim yapılmasına karar verdik. Meclisimizde alınan kararların Foça’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz