SİNEMA ŞÖLENİNE DEVAM - 29 Ocak 2016

SİNEMA ŞÖLENİNE DEVAM

DORAEMON (ANİMASYON)
Japon yapımı animasyon Stand by Me Doraemon'un yönetmenliğini Tony Oliver ve Ryuichi Yagi, senaryosunu ise Takashi Yamazaki  üstleniyor. Nobita'nın hayatının Doraemon onu terkettiğinde nasıl değişeceğinin hikayesini izleyeceğimiz Stand by Me Doraemon Fujio F. Fujiko'nun sevilen mangasından beyazperdeye uyarlandı. Disney Channel Türkiye’nin yıllardır en sevilen animasyonlarından olan Doraemon yepyeni bir macerayla Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri saat 15:15’de izleyici ile buluşuyor.

BASKIN KARABASAN
Beş polisin gece devriyesi sırasında gelen yardım çağrısı üzerine destek için gittikleri terkedilmiş tarihi bir Osmanlı karakolunda başlarına gelenleri konu alıyor. Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali’nin “Midnight Madness” seçkisi kapsamında gerçekleştiren Baskın, Can Evrenol’un aynı adlı ödüllü kısa filminden uyarlandı. Filmin yönetmen koltuğunda Can Evrenol oturuyor; başrollerde ise Görkem Kasal, Muharrem Bayrak, Mehmet Akif Budak ve Mehmet Fatih Dokgöz yer alıyor.
Baskın Karabasan Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri saat 19:30’da izleyici ile buluşuyor.