FOÇALI KÜÇÜK BASKETBOLCULAR, İLK SINAVINA ÇIKIYOR - 2 Şubat 2016

FOÇALI KÜÇÜK BASKETBOLCULAR, İLK SINAVINA ÇIKIYOR

Foça Belediye Spor küçük erkek basketbol takımı, İzmir Küçük Erkekler Gelişim Ligi 1’inci gruptaki ilk maçını, Pazar günü oynayacak...

Karabağlar Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün küçük basketbolcuları, Foça Belediye Spor’lu küçük basketbolcuların rakibi olacak. Çiğli Cumhuriyet Spor Salonu’nda oynanacak olan maç, saat 13.00’de başlayacak.

Foça Belediye Spor Okullarında baskketbol eğitimi gören 2001-2002 doğumlu küçük basketbolcuların çoğu, ilk kez bir lig maçında oynayacak. Gelişim Ligi, küçük basketbolculara gelecek yıllar için tecrübe kazandıracak.

Sağlıklı ve kaliteli bir yaşama, ancak bir spor dalıyla uğraşarak erişilebileceğini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, küçük erkek basketbol takımı oyuncularına başarılar diledi.

02.02.2016                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu