BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖKHAN DEMİRAĞ’IN İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ İLE İLGİLİ MESAJI - 11 Mart 2016

İstiklal Mücadelemizin son noktası, Milli Marşımızdır.
Milli Marşımız bağımsızlık mücadelesi veren milletimize büyük bir moral ve güç kazandırmıştır. Devletlerin Milli Marşı, milleti millet kılan vazgeçilmez değerdir.
Özgürlük ruhunu, halkımızın ortak irade ve vicdanını temsil eden İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümünü kutluyor, Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ve Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, bu büyük eseri milletimizin Milli Marşı olarak bizlere armağan eden Büyük Millet Meclisimizin bütün üyelerini ve bütün istiklal kahramanlarımızı, Gazilerimizi, Şehitlerimizi rahmetle ve şükranla  anıyoruz.

Gökhan DEMİRAĞ
Foça Belediye Başkanı