FOÇA, “BİLİŞİM PANELİ’NE” EV SAHİPLİĞİ YAPTI - 11 Mart 2016

Bilgi teknolojilerindeki yenilikler, Foça’daki Bilişim Panelinde değerlendirildi…

FOÇA, “BİLİŞİM PANELİ’NE” EV SAHİPLİĞİ YAPTI

BİLİŞİM DÜNYASI’NDAKİ EN YENİ GELİŞMELER, FOÇA’DA ELE ALINDI

Foça Bilişim Paneli: “Foça ve Turizm’de Yeni Trendler” konulu panel, 11 Mart 2016 Cuma Günü, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Bilişim teknolojisi hakkındaki en son gelişmeler ve yenilikçi öneriler, akademisyenler ve konunun uzmanlarınca bu panelde ele alındı.
Akademisyenler, öğrenciler ve konuya ilgi duyan vatandaşlar katıldığı Foça Bilişim Paneli; “Bilişim ve Uzay Çağı”, “Yaşamda Bilişim” ve “Turizm ve Ana Pazarlamada Bilişim” konu başlıklı üç oturumda gerçekleştirildi.
Bilişim ve bilgisayar teknolojisindeki en yeni gelişmeler, dinleyiciler tarafından heyecan ve ilgiyle dinlendi.
Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi ve Foça Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen panelin başlamasından önce; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Avşar Kurgun birer konuşma yaptı.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Hayatımızın her anında ve bir gün boyunca sürekli teknolojiyi kullanma halindeyiz. Bilişim teknolojileri konusu, çok değerli akademisyenlerimiz ve uzmanlarımızca, son gelişmeler ışığında, unuttuklarımız, yapabileceklerimizle ele alacaklar. Türkiye’deki ilklerini Foça’da, üniversitemiz ile beraber gerçekleştiriyoruz. Foça ve ülkemiz olarak çok şanslı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Foça Turizmine güç katma noktasındaki en önemli dayanak noktalarımızdan bir tanesi de, akademik çalışmalar. Bizim için bu konuda büyük şans olan ve akademik anlamda da bize yön çizen Dokuz Eylül Üniversitemize çok teşekkür etmek istiyorum. Bu panelin gerçekleşmesinde büyük emeği olan üniversitemize, tüm kurumlara ve kişilere, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımıza, çok değerli turizmcilerimize, öğrencilerimize ve katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. İyi bir panel gerçekleşmesini diliyor, hepinizi saygılarımla selamlıyorum” dedi.
Panel bitiminde Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın rehberliğinde konuklarla birlikte Foça tanıtım turu yapıldı.

11.03.2016                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu