TBF GENEL SEKRETERİ CELAL ARISAN, FOÇA’YI ZİYARET ETTİ - 27 Mart 2016

Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti…
TBF GENEL SEKRETERİ CELAL ARISAN, FOÇA’YI ZİYARET ETTİ

Genel Sekreter Celal Arısan, başkanlık makamını ziyaretinin ardından, Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübü’nün antrenmanını takip etti.
Ziyarette, İzmir Basketbol İl Temsilcisi Halil Öztürk ve Foça Belediyesi Meclis Başkan Vekili Serdar Necdet Tunçbay’da yer aldı.
Foça Belediyesi Basketbol Spor Okulları’na büyük önem veren Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ettiklerini belirten TBF Genel Sekreteri Celal Arısan, ‘Sayın Başkan Gökhan Demirağ, TBF ve Foça Belediyesi işbirliği ile organize edilen geleneksel 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası için de bizlere destek veriyor. Foça’da, basketbol sporunun gelişmesi ve yaygınlaştırılması adına değerli çalışmalar yapıyor. Basketbolu genç nesillere sevdirmek ve Türk Basketbolu’nu daha üst seviyelere taşımak için yaptığımız çalışmalarımıza katkı sağlıyor’ dedi.
Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, TBF Genel Sekreteri Celal Arısan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
TBF Genel Sekreteri Celal Arısan, Kadınlar Basketbol 2. Ligi E Grubu’ndaki mücadelesini sürdüren Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübü’nün antrenmanını takip ederek; Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübü Başkanı Hamdi Ekiz, Başantrenör Erman Okerman ve sporculara başarı dileklerinde bulundu.

26.03.2016                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu