FOÇA BELEDİYESİ HİZMET ARAÇLARI FİLOSU, BÜYÜK GÜÇ KAZANDI - 29 Mart 2016

Foça Belediyesi’nin hizmet araçları filosuna 6 yeni araç kazandırıldı…

FOÇA BELEDİYESİ HİZMET ARAÇLARI FİLOSU, BÜYÜK GÜÇ KAZANDI

Foça Belediyesi, hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 6 yeni aracın katılımıyla büyük güç kazandı.

Hizmet araçları filosuna; 1 adet Ford marka Tourneo Courier, 2 adet Fiat marka Ducato Minibüs ve 3 adet Ford marka Yeni Transit Çift Kabin Kamyonet kazandırıldı.

Belediye hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilebilmesi için, güçlü bir araç filosuna sahip olunması gerektiğini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; “Belediyemize, 6 yeni hizmet aracı kazandırdık. Mutluyuz, amacımız; ilçemize, halkımıza en iyi hizmeti vermek. Bu bakımdan yeni katılan araçlarımız, işlerimizde büyük kolaylıklar sağlayacak. Kentimize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

29.03.2016                                                                                            Foça Belediyesi Basın Bürosu