BİSİKLETLİ ZABITA TİMİ, FOÇA’DA GÖREV BAŞINDA - 9 Nisan 2016

Foça Belediyesi, Bisikletli Zabıta Timi uygulamasına başladı…

BİSİKLETLİ ZABITA TİMİ, FOÇA’DA GÖREV BAŞINDA

Üç personelden oluşan Bisikletli Zabıta Timi, Foça Belediyesi’nce verilen zabıta hizmetlerine hareketlilik kazandıracak.

Foça Belediyesi Bisikletli Zabıta Timi’nin, trafiğin yoğun olduğu caddelere ve araçların girmekte zorlandığı sokaklara bisiklet aracılığıyla kolayca ulaşabileceğini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; “Halkımızın huzuru ve ilçenin düzeni için çalışan zabıta ekiplerimiz, hizmetlerini hızlı ve etkin bir biçimde yerine getirebilecek. Bu uygulama, kent içi ulaşımda bisiklet kullanımının özendirilmesini sağlayacaktır” dedi.

Foça Belediyesi Bisikletli Zabıta Timi’nin yanı sıra, Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmete giren ve beş personelden oluşan Bisiklet Timi de, ilçede görev yapmaya başladı.

Bisiklet timlerinin göreve başlamaları dolayısıyla, hizmet açılışı ve kortej yürüyüşü yapıldı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen resmi programın ardından yapılan hizmet açılışı ve kortej yürüyüşüne; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Öztürk, Foça İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli, Zabıta Personeli, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.

09.04.2016                                                                                               Foça Belediyesi Basın Bürosu