FOÇA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDU - 10 Nisan 2016

Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu…

FOÇA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDU

Törene; Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından, Foça İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

“Emniyet Teşkilatımızın fedakâr ve çalışkan mensupları; milletimizin toplumsal güvenliğinin sağlanması, halkın mal ve can güvenliğinin korunması için gece gündüz demeden çalışmaktadır.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve toplumun huzuruna yönelik her türlü yıkıcı faaliyete karşı koymakta, bu uğurda canını çekinmeden feda etmektedir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Polis bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır” sözleri ışığında Emniyet Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıldönümü’nü kutlar, şehit Polislerimize tanrıdan rahmet, gazilerimize şifalar, tüm çalışanlarına da başarılar dilerim.”

Gökhan DEMİRAĞ
Foça Belediye Başkanı