23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINDA MAKAM ÇOCUKLARIN - 22 Nisan 2016

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINDA MAKAM ÇOCUKLARIN

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Foça Bedia Midilli İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Sude Çetinkaya ve Batuhan Çoban’a bıraktı.

Temsili Başkan Sude Çetinkaya, Foça Belediyesi’nin çocuklarla ilgili yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu belirterek, Foça Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı hakkında bilgi aldı.
Başkan Demirağ yaptığı konuşmada, “Temsili de olsa şu anda kentin başında sen varsın. Siz çocukların çok önemli olduğunuzu ve geleceğimizin teminatı olduğunuzu biliyorum. Atatürk’ün ‘Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.’ sözünde olduğu gibi sizlere olan inancım tamdır ve sizler geleceğimizsiniz” dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dolayısıyla temsili olarak Foça Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Sude Çetinkaya ve Batuhan Çoban; Foça Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ hazırlıkları hakkında bilgiler aldıktan sonra belediye birimlerini dolaştı.
23 Nisan başkanları daha sonra Foça turu yaparak yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.