FOÇA’LI TAEKWONDOCULAR, ESKİŞEHİR YOLCUSU - 22 Nisan 2016

Foça Belediye Sporlu Taekwondocular, Eskişehir’deki şampiyonada mücadele edecek…

FOÇA’LI TAEKWONDOCULAR, ESKİŞEHİR YOLCUSU

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nca, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen şampiyona, 23-24 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

Şampiyonaya,  Foça Belediye Spor Kulübü’nden, 7 yıldız ve 7 genç olmak üzere toplam 14 sporcu katılacak.

Yıldızlar kategorisinde, Emre Çelik, Furkan Deniz Akdeniz, Ahmet Turan Yıldırım, Miray Çiftçi, Zeynep Kübra Ciyrik, Eda Çetinkol, Burkan Bulduklu ve gençler kategorisinde Emirhan Candan Fadıl Kadir Doymaz, Baran Güler, Dilara Kara, Kadir Erlik, Mehmet Alperen Kavak, Furkan Berberoğlu, madalya mücadelesi verecek.

Antrenör Recep Başkan idaresindeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden sporcular, önümüzdeki günlerde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na hazırlık olarak gördükleri müsabakalarda tüm performanslarını gösterecekler.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, şampiyonaya katılacak tüm sporculara başarılar diledi.