FOÇA, 23 NİSAN’I COŞKU VE SEVİNÇLE MEYDANLARA TAŞIDI - 23 Nisan 2016

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında sevinç ve coşku doruğa çıktı…

FOÇA, 23 NİSAN’I COŞKU VE SEVİNÇLE MEYDANLARA TAŞIDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Foça’da büyük sevinç ve coşkuya sahne oldu.

Kutlama programı kapsamında, akşamüzeri saatlerinde gerçekleşen kortej yürüyüşüne ve folklör gösterisine, çocuklar, Foçalılar ve Foça dostları katıldı.

Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Bulut, STK temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı kortej yürüyüşü; Kavala Kafe önünden başlayıp, Demokrasi Meydanı’nda bitti. Kortej sonrası, Demokrasi Meydanı’nda büyük şenlik yaşandı.

Foça Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve İlköğretim Okulu Öğrencilerinin sergilediği halk oyunları gösterileri, çok beğenildi ve coşkuyla alkışlandı. Foçalı çocuklar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nın sevincini, doyasıya yaşadı.