FOÇA’DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU - 30 Ekim 2021

FOÇA’DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Foça’da düzenlenen kutlamalar büyük coşkuya sahne oldu.

Foça Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler kapsamında, 28 Ekim’de Yeni Foça’da Fener Alayı ve Halk Oyunları gösterisi; 29 Ekim’de Foça’da, Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Bandosu eşliğinde Fener Alayı, Halk Oyunları gösterisi ve Aşkla İzmir Kent Orkestrası konseri gerçekleştirildi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ‘‘Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızın bizlere emaneti Cumhuriyetimizin 98. Kuruluş yıldönümünü sevinçle, gururla kutladık. Kutlamalarımıza büyük coşku katan Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Bandosuna, halk oyunları ekiplerine, Aşkla İzmir Kent Orkestrasına, değerli Foçalılara ve misafirlerimize çok teşekkür ederim.’’dedi.